KO logoglobus
2024.02.25.  06:39   Géza napja
FŐOLDAL
INFORMÁCIÓ
REGISZTRÁCIÓ
ELÉRHETŐSÉG
     Belépés
     Keresés

Nyomógomb létrehozása a böngésződbenItt 2 nyomógombot tudsz létrehozni, azonban a példákban csak a bal oldali nyomógomb részletes fázisait dolgoztam fel. Természetesen a jobb oldali nyomógombot ugyanúgy kell elkészíteni, mint a bal oldali gombot.
Mivel többféle operációs rendszert és különböző böngészőket használnak az internetezők, most néhány példát mutatok, amelyből ki tudod választani a sajátodat. Alaphelyzetben a Windows Explorer-e látható, de azonnal ráklikkelhetsz egy másikra, amelyet te szoktál használni.

Webcímet a KO-ba!      Kedvenc Oldalaim

Ha be fogsz lépni a saját jelszavaddal, akkor ezen a helyen a saját nyomógombjaidat fogod látni, amivel a saját listádhoz adhatod hozzá a webcímeket, illetve a saját listádat tudod megtekinteni. Ez a Demó listához tartozik!

Explorer logo

Explorer
Firefox logo

Firefox
Opera logo

  Opera


Explorer


Ellenőrizd a böngésződben, hogy látható-e a "Hivatkozások" eszköztárad. Ha nincs, akkor először be kell kapcsolnod, hogy látható legyen. Ha van, nézd a következő lépést!

Explorer képernyő

Itt kell bekapcsolnod, ha nincs:

Explorer képernyő

A bal egérgombbal fogd meg a nyomógombot, és az egérgombot lenyomva tartva húzd a Hivatkozások sorba, majd engedd el!

Explorer képernyő

Ezzel létre is jött a saját böngésződben a nyomógomb.

Explorer képernyő

Nincs más teendőd! Kezdheted használni, tetszőleges weboldalt hozzáadhatsz az online kedvenceidhez, csak rákattintasz a most feltelepített gombra.
A nyomógomb részletes kezelését a "Nyomógomb használata" oldalon olvashatod el ismét.
Kellemes böngészést kívánok! Használd minden nap ezt a gombot, majd rendet raksz a linkjeid között, amikor több időd lesz rá.

     Ajánlott linkek
     Hirdetés
 
© 2006-2024 Kedvenc Oldalaim * Impresszum * Adatvédelem - GDPR * Regisztráció * 0.01 sec