KO logoglobus
2024.06.25.  00:43   Vilmos napja
FŐOLDAL
INFORMÁCIÓ
REGISZTRÁCIÓ
ELÉRHETŐSÉG
     Belépés
     Keresés

Nyomógomb használataKét féle nyomógombot használhatsz a Kedvenc Oldalaim portál gyorsabb és rugalmasabb kezelése céljából. (Ha elolvastad az egyiket, kattints a másik menüpontra is!)

| 1. Link gyors hozzáadása | 2. Lista gyors megtekintése |


Explorer képernyő

Ha a fenti képernyőkép szerint a böngésződben létrehozol egy KO gombnyomógombot, akkor bármelyik weboldal böngészése közben csak rá kell kattintanod, és - jelszóval történő bejelentkezés nélkül - eltárolhatod a Kedvenc Oldalaim adatbázisodban a kívánt weboldal adatait.
Ha pl. a strand.lap.hu oldalt szeretnéd a Kedvenc Oldalaim listádhoz hozzáadni, akkor csak rá kell klikkelned a "Webcímet a KO-ba!" nyomógombra.

Link hozzáadása

Ezután egy felugró ablakban megjelenik a hozzáadandó link módosítási, kiegészítési lehetősége. (Ezért fontos, hogy a felugró ablakok engedélyezve legyenek a www.kedvencoldalaim.hu webcímről!)

Link módosítása

Ha rákattintottál a Hozzáadás gombra, egy üzenet ablak jelenik még meg, hogy biztos legyél abban, hogy sikerült a link hozzáadása.

Link hozzáadása befejezés

Az Ablak bezárása gombra kattintva, bezáródik a felugró ablak, és böngészhetsz tovább.
Amikor legközelebb belépsz a Kedvenc Oldalaim portálra, a legutóbb hozzáadott linkjeidet a "Saját mappa"-ból automatikusan létrehozott "Új linkek" mappában találod. Innen saját elhatározásodból olyan mappákba helyezheted át a linkjeidet, amelyeket célszerűnek tartasz. Ugyanúgy kell kezelned, mint a számítógépeden használt file-jaidat az operációs rendszer mapparendszerében.

Új linkek

Új linkek

A másik nyomógomb - 2. Lista gyors megtekintése

Hogyan tudod elkészíteni a saját nyomógombodat?
Kattints ide a részletekért!

Biztos vagyok benne, hogy ha elkészíted ezt a nyomógombot, elnyeri tetszésedet, és naponta fogod használni rendszerünket, mert olyan egyszerű és hasznos lesz számodra.


     Ajánlott linkek
     Hirdetés
 
© 2006-2024 Kedvenc Oldalaim * Impresszum * Adatvédelem - GDPR * Regisztráció * 0.017 sec